2009-10-20 14:42:41• hírek • Szatmar.ro

Első profi sznúkerverseny Szatmáron

A négy profi négy amatőrrel csap majd össze vasárnap a Pot Black Kupáért.

A szatmári sport újabb mérföldkövének lehetnek szemtanúi azok, akik vasárnap délután a Class Salonban megtekintik  a 14 órai kezdettel megrendezendő Pot Black Kupát. Ez lesz ugyanis az első olyan sznúkerverseny Szatmárnémetiben,  amelyen profik is részt vesznek.

A verseny főszervezője Éles Péter, aki „civilben" a VSK női kosárcsapatának a menedzsere. „Az egész úgy kezdődött, hogy nemrég megkeresett a szövetség titkára - akit korábban még mint a Bukaresti Olimpia kosárcsapatának edzőjeként ismertem - hogy nem akarunk-e szervezni egy versenyt. A barátokkal már két éve rendszeresen játszunk, de sok esélyünk nem lesz a profikkal szemben, ám nem akarunk szégyent vallani", mesélte Éles.

A tornán négy olyan játékos áll majd az asztal mellé, akik korábban már profi versenyeken is részt vettek. Közülük az örmény származású Babken Melkonyan az egyedüli, aki versenyen már elérte a 100 pontos breaket. Vlad Ionascu és Denis Cretu eddig csak edzésen érte el ez a pontszámot, Cristian Roman pedig 50 pontig jutott eddig versenyen.

Ellenfeleik Éles mellett Cosmin Robas, Dan Palcau valamint a versenynek otthont adó Class szalon egyik képviselője lesz. Mindenki egy partit játszik, a győztesek kvalifikálják magukat az elődöntőbe, majd a döntőbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: